De redactie van Fortuna Online heeft een huurovereenkomst gesloten met de directie van het Parijse Louvre. Vanaf heden worden in de stijlvolle Richelieu-vleugel wedstrijdshirts en aanverwant memorabilium uit het Sittardse heden en verleden tentoongesteld hetgeen een inkijk verschaft in het rijke en diverse verleden van Fortuna op het gebied van haute couture en aanverwante diversiteiten…


Modehuizen zoals Christian Dior, Chanel, Yves Saint Laurent en Louis Vuitton hebben al sinds jaar en dag een vestiging in La Ville Lumière en Fortuna Online schaart zich vanaf nu in dat rijtje. De mooiste shirts ter wereld staan tentoongesteld in het meest beroemde museum ter wereld, daar waar ze thuishoren.


In dit op 10 augustus 1793 geopende museum moet je eens geweest zijn

Klik op onderstaand tijdvak en je stapt binnen in een museum dat zich ten doel heeft gesteld Fortuna’s patrimonium te conserveren, duiding te geven en over te dragen aan de huidige en toekomstige generaties die Fortuna een warm hart toedragen.

Het stelt je in staat je een beeld te vormen van hetgeen Fortuna door de jaren heen te bieden heeft (gehad) op gebied van haute couture, overigens zonder de intentie hebbend volledig te zijn.

Neem je tijd voor een reis langs tenues waarmee de spelers jarenlang hebben gepronkt op de vaderlandse velden en laat je betoveren door enkele prestigieuze meesterwerken!

Maar er is ook andersoortige memorabilia die niet mag ontbreken in het Louvre. Wees vrij om ook hiervan kennis te nemen.

We wensen je een prettig verblijf toe!