Queis, B.
Beroep
: Befdraagster.
Bibi treedt in oktober 2012 toe tot de nieuwe directie van Fortuna Sittard, die het oude bestuur (Wil Meijers, Wil Helwig, Marcel Tinnemans en Jack Aerts) aflost. Zij is juriste van beroepswege en gaat zich dus toeleggen op de juridische portefeuille bij Fortuna. Bibi is een van de vier nieuwe directieleden, naast Martin Masset, Kevin Hofland en Rob Hofman.

In het seizoen 12/13 haalt Bibi eenmaal de publiciteit, wanneer ze de KNVB de loef afsteekt. De KNVB legt Fortuna een boete op vanwege een vuurwerkincident tijdens de derby thuis tegen MVV. Bibi argumenteert dat Fortuna al het mogelijke heeft gedaan om het incident te voorkomen en daarom geen blaam treft. In hoger beroep staat de KNVB in zijn hemd.

Eind 2013 verlaat Bibi de directie alweer. Fortuna laat dit nieuws onvermeld, waardoor de reden van haar vertrek onduidelijk blijft. De consequentie is wel dat een jaar na het aantreden van een vierkoppige directie, er nog maar een persoon overblijft: Martin Masset. De overige leden Rob Hofman, Kevin Hofland en Bibi vertrekken dus binnen een jaar….


Queis, C.
Beroep
: Befdrager.
Chrétien neemt in oktober 2009 zitting in het nieuwe dagelijkse bestuur dat voorzitter Wil Meijers formeert (overige leden: Wil Helwig en Marcel Tinnemans). Chrétien is jurist van huis uit en neemt de juridische portefeuille voor zijn rekening. Niet veel later stapt hij echter weer op, waardoor zijn officiële bestuurscarrière bij Fortuna beperkt blijft.