Incilli, B.
Beroep: nieuwe Duitser
In de aanloop naar het seizoen 2012/13 komt Bahadir enkele dagen op proef meetrainen. De Duitser komt van Fortuna Düsseldorf, waar hij speelde in het tweede elftal. Bahadir heeft de naam een stoere verdediger te zijn en dat kan Fortuna wel gebruiken.

Hij mag zijn kunsten tonen op training en in een oefenwedstrijd tegen VVV Venlo. Na 45 minuten beproefd te zijn, wordt hij echter door de technische staf te licht bevonden. Hij tekent vervolgens bij 1. FC Monheim dat uitkomt in de Duitse Bezirksliga.


Ioannidis, D.
Beroep
: Δημήτριος Ιωαννίδης.
Dimitrios sluit aan de start van het seizoen 2018/19 aan bij Fortuna Sittard O19. De achttienjarige Duitse Griek zal tijdens het seizoen 2018/19 vaak als bankzitter bij het eerste elftal fungeren, maar tot een invalbeurt komt het niet.

Het is wel goed genoeg voor zijn eerste profcontract, want hij tekent in Sittard-Geleen tot de zomer van 2021 met een optie op nog een seizoen.

In het seizoen 2019/20 maakt hij al op de eerste speeldag zijn debuut voor Fortuna Sittard, maar in het vanwege convid-19 verkorte seizoen komt daar slechts nog een invalbeurt bij. Dimitrios moet geduld hebben.

In de voorbereiding van het seizoen 2020/21 wordt duidelijk dat Dimitrios niet in aanmerking komt voor een basisplek en dus zoekt hij en Fortuna naar een oplossing. Die oplossing lijkt samenwerkingspartner FC Dordrecht te worden, maar een oefenstage loopt op niets uit. Fortuna verhuurt Dimitrios vervolgens aan Regionalligist Sportfreunde Lotte.

Daar speelt Dimitrios het seizoen uit, maar Fortuna licht de optie in zijn contract niet. Dimitrios zal Fortuna dus transfervrij verlaten. Hij tekent bij regionalligist Rot Weiss Ahlen.


Isic, D.
Beroep
: Zweed.
Damir slaat zijn tenten in Sittard-Geleen op in de voorbereiding op het seizoen 2011/12. Hij is afkomstig van Kurdiska FF Linköping, dat uitkomt in de zesde Zweedse divisie.

Zijn proefperiode duurt welgeteld een dag. Hij keert terug naar Zweden en zet zijn carrière voort bij de Zweedse vierdeklasser BK Derby Linköping.


Israelian, H.
Beroep
: Armeniër.
Haik maakte in de loop van het seizoen 2004/05 de overstap van derdeklasser VV Almania naar Fortuna Sittard en mag zich de rest van het seizoen bewijzen op trainingen. De rechtermiddenvelder is geboren in Armenië maar heeft zijn gehele leven in Sittard vertoefd. Hij debuteert in het afsluitende oefenduel dat Fortuna Sittard speelt tegen een Moluks elftal.

Tijdens het seizoen 2005/06 zal Haik spelen voor Jong Fortuna. Inderdaad speelt Haik zijn wedstrijden in het tweede elftal. Een kans in het eerste krijgt hij niet.

Het seizoen 2006/07 lijkt niet veel anders te verlopen voor Haik. En er kan definitief een streep door zijn seizoen als hij zijn kruisbanden scheurt. En dat blijkt dan ook het einde van zijn carrière bij Fortuna te zijn. Haik verlaat Fortuna. Bestemming: derdeklasser NEC’92.