Trainer René Eijer kan vanavond in het thuisduel tegen PSV geen beroep doen op de geblesseerden Djibril Dianessy (knie), Amadou Ciss (hamstring), en de niet-speelgerechtigde José Bandez. Dat betekent dat Clint Essers en Aykut Özer wel weer beschikbaar zijn.

De terugkeer van Özer betekent dat Eijer moet kiezen tussen Alexei Koselev en Özer in het doel. We gokken op Koselev. Ook op de rechtsachterpositie moet Eijer een knop doorhakken: Alessandro Ciranni of Clint Essers. Opnieuw gokken we op continuïteit: Ciranni. Centraal achterin verwachten we aanvoerder Wessel Dammers en Kai Heerings; Michael Pinto speelt op de linksbackpositie.

Op het middenveld verwachten we geen wijzigingen: Ahmed el Messaoudi, Jorrit Smeets en Mark Diemers. Hetzelfde geldt voor de voorhoede: Lisandro Semedo, Andrija Novakovich en Lars Hutten.

Oud-Fortunezen bij PSV? Ja, op de bank zitten drie bekenden: trainer Mark van Bommel, assistent-trainer Jürgen Dirkx en keeperstrainer Ruud Hesp. Samen goed voor 635 duels in groen-geel.

Laatste overwinning thuis op PSV? 7 mei 1999. Fortuna veegt de vloer aan met PSV in Stadion de Baandert. Vier treffers van Regillio Simons, een van Wilfred Bouma en een eigen doelpunt leiden tot een 6-4 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen PSV: V-V-V-W-V

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? G-..-..-..-..

Scheidsrechter Pol van Boekel staat op de twaalfde plek in het klassement ‘meest favoriete Fortuna-scheidsrechter’. Een middenmoter.

Opstelling: Koselev; Ciranni, Heerings, Dammers, Pinto; El Messaoudi, Smeets, Diemers; Semedo, Novakovich en Hutten.

Supporters: Het stadion zal goed vollopen. De laatste kaarten zijn online te verkrijgen, maar ook tussen 09.00-12.00uur aan de receptie van het stadion. Gegeven de drukte is het raadzaam om op tijd naar het stadion te komen vanavond!