Na een verhuurperiode van twee seizoenen aan het Cypriotische APOEL FC keert André Vidigal voor aanvang van het seizoen terug bij Fortuna Sittard. In de winterstop van het seizoen 18/19 vertrok de Portugese aanvaller aangezien hij niet goed paste in de plannen van de toenmalige trainersstaf.

Na anderhalf seizoen blijkt Vidigal nog altijd niet in de plannen van de technische staf voor te komen en een verhuur dringt zich op. Maar zolang zich geen club meldt voor de aanvaller traint Vidigal met de selectie en speelt mee in oefenduels. Maar tijdens Fortuna’s meest recente oefenpartij (tegen VVV-Venlo) ontbreekt Vidigal in de selectie van Kevin Hofland en dat is natuurlijk een veeg teken.

Inmiddels is ook voor Vidigal een oplossing uit de bus gekomen. Gedurende het seizoen 20/21 verdedigt Vidigal namelijk de kleuren van het Portugese Grupo Desportivo Estoril-Praia, uitkomend in de Segunda Liga, Portugals tweede niveau.

En daarmee is Vidigal alweer de vijfde Fortunees die wordt verhuurd na Rasmus Karjalainen, Grégoire Amiot, Dimitrios Ioannidis en Özgür Aktas.

Bron: Grupo Desportivo Estoril-Praia