André Vidigal speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij de Portugese tweedeklasser GD Estoril Praia. Met zes doelpunten en drie assists had hij zijn aandeel in het kampioenschap, dat Estoril behaalde. Estoril promoveert dus naar de Primeira Liga. De vraag is: speelt Vidigal met Estoril komend seizoen in de Primeira Liga?

Als het aan Vidigal ligt, is het antwoord op die vraag bevestigend. In een interview met het Portugese ‘Record’ laat hij weten dat hij inderdaad graag met Estoril wil uitkomen in de Primeira Liga.

Het huurcontract bij Estoril loopt binnenkort af, maar de Portugezen hebben vorig jaar bij het sluiten van het huurcontract een optie tot koop bedongen. Lichten ze die optie, dan speelt Vidigal komend seizoen inderdaad in de Primeira Liga, zoniet dan keert hij terug naar Sittard, waar Vidigal nog een contract heeft tot de zomer van 2022.

Estoril zal weldra een beslissing moeten nemen. De tijd zal leren of Vidigal terugkeert naar Sittard of in Estoril blijft. Wij gokken op het laatste.

Bron: Record