2008 was een jaar om snel te vergeten voor Fortuna Online, maar om de verkeerde redenen zal dat nooit gebeuren. Hopelijk brengt 2009 beter nieuws.


Voor Fortuna Online kabbelde het jaar 2008 rustig voort. Hans Erkens deed niets dat Fortuna uit het financiele verdomhoekje kon halen en op het veld hield de malaise niet verrassend ook aan. Daar maakten we ons dan druk over op de van ons gebruikelijke manier, maar die drukmakerij kwam in een geheel ander perspectief te staan op 22 augustus 2008.

22 Augustus 2008 was de dag waarop voor ons alles anders werd, de dag waarop onze website in feite in mekaar stortte. Het was de dag waarop ons redactielid Harald Didderen het leven liet. Wat ons betreft konden de boeken voor het jaar 2008 wel gesloten worden op die dag. We zijn vier maanden verder en het jaar zit er daadwerkelijk op. Er is heel wat gebeurd in de periode augustus – december 2008 dat wellicht vermeldenswaardig is, maar het doet er allemaal niet toe.

De website is verder gegaan. Concludeer daar vooral niet uit dat we ‘de knop’ hebben omgedraaid. Dat is geenszins het geval. De redactie van Fortuna Online ligt nog steeds in puin en dat zal ook wel niet zo 1-2-3 veranderen.

Gelukkig komt dit rotjaar nu aan zijn einde. We kunnen die ’08’ niet meer zien, hopelijk wordt ’09’ beter op het vlak dat echt telt: het persoonlijke vlak. En voor de rest? Ach ja, dat zien we dan wel weer.

We wensen iedereen (maar toch vooral Nico en José) een gezond en gelukkig 2009!

De redactie van Fortuna Online

| terug naar boven | terug naar homepage |