Trainer Ben van Dael kan vanavond in het uitduel tegen NAC Breda niet beschikken over Raymond Fafiani. Voor de rest is iedereen beschikbaar, hetgeen betekent dat Nayib Lagouireh (terug van blessureleed), Luc Mares (hersteld van de griep) en Jens van Son (terug van een schorsing) terugkeren.

We vermoeden dat Mares en Van Son terugkeren in de basis, hetgeen vast betekent dat Joeri Schroyen een linie terugschuift. Dat zou Dennis Dengering wel eens zijn plek in de basis kunnen kosten. Achterin verwachten we Ferhat Kaya op doel. Marco Ospitalieri als rechtsback en Joeri Schroyen als linksback. Daar tussenin verdedigen Roel Janssen en Ferry de Regt het centrum van de verdediging.

Op het middenveld keren Mares en Van Son dus terug. Verder zullen vast ook Jordie Briels en Youri Loen in de basis starten. We vermoeden dat Lagouireh op de bank begint, waardoor Muhammed Mert in de basis start.

Lars Hutten neemt de honneurs waar in de spits.

Bekende gezichten bij NAC Breda? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit bij NAC Breda? 6 Oktober 1984. 32 Jaar geleden won Fortuna voor het laatst in Breda – preciezer aan de Beatrixstraat. Roger Houtackers en Wout Holverda scoorden elk eenmaal – voldoende voor een 2-0 overwinning.

Laatste vijf duels uit bij NAC Breda: V-V-G-V-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-W-V-W-V

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis vinden we terug op plek 20 in de lijst van meest favoriete scheidsrechters van Fortuna Sittard. Niet onze favoriete scheidsrechter dus.

Opstelling: Kaya; Ospitalieri, De Regt, Janssen, Schroyen; Mares, Van Son, Briels, Loen, Mert (Lagouireh?); Hutten.