De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert bij voldoende deelname een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen NAC Breda op vrijdag 19 februari 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi is mogelijk rondom de thuiswedstrijd tegen Telstar (maandag 15 februari). U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.

Kosten
De kosten voor de buscombi bedragen €29,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen €34,-. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus naar Breda vertrekt op vrijdag 19 februari om 17.30 uur vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf omwisselbiljetten verplichte autocombi
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd? Dan geldt dat u rondom de thuiswedstrijd tegen Telstar (maandag 15 februari) uw omwisselbiljet(ten) kunt aanschaffen. U kunt hiervoor van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.30 uur terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion).
De omwisselbiljetten voor de autocombi kosten eigenlijk €17,- per stuk. Fortuna SC heeft echter in goed overleg met NAC Breda kunnen regelen dat dezelfde prijs gehanteerd kan worden als voor de buscombi, €10,20 dus. Wij danken NAC Breda voor haar medewerking hiervoor!

Houd er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Rat Verlegh Stadion. Wij verzoeken iedereen met klem om zoveel mogelijk samen te reizen. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het uitvak kunnen wij maar een beperkt aantal parkeerkaarten uitgeven voor deze wedstrijd. Als deze op zijn kunnen wij geen omwisselbiljetten meer verkopen!

Omwisselen
Over de locatie en tijdstip van het omwisselen volgt z.s.m. nadere informatie.

Bron: Fortuna Supporters Collectief