Trainer Peter van Vossen kan vanmiddag in het competitieduel thuis tegen NAC Breda geen beroep doen op spits Tim Janssen en middenvelders Raymond Fafiani en Jordy ter Borgh. Alle drie zijn herstellende van blessureleed, maar naar alle waarschijnlijkheid komt dit duel te vroeg.

Aangezien de drie geblesseerden er in het bekerduel tegen Achilles’29 ook al niet bij waren, hoeft Van Vossen zijn basisopstelling niet te wijzigen. Ondanks het feit dat de afgelopen drie duels verloren gingen, verwachten we dat Van Vossen geen personele wijzigingen doorvoert.

Kortom, achterin staat Ferhat Kaya op doel, met daarvoor een linie van vier verdedigers. Luc Mares op de rechtsbackpositie, aanvoerder Roel Janssen en Ferry de Regt centraal achterin en Joeri Schroyen op de linksbackpositie.

Op het middenveld verwachten we Youri Loen en Jordie Briels centraal en Soufian Moro en Muhammed Mert op de flanken.

Voorin het duo Lars Hutten en Gökhan Lekesiz.

Bekende gezichten in Breda? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen NAC Breda? 6 Februari 1999. Koningskoppel Ronald Hamming en Michael Jeffrey scoorden elk eenmaal in een 2-0 overwinning. Het was het vierde duel in een reeks van tien duels op rij die Fortuna niet zou verliezen (acht maal winst; tweemaal gelijk) in de eredivisie.

Laatste vijf duels thuis tegen NAC Breda: V-V-V-W-W

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-W-V-W

Scheidsrechter: Jochem Kamphuis hanteert de fluit vanavond. Hij staat op een 21ste plek in de ranglijst meest favoriete scheidsrechters. Van hem moeten we dus niet te veel verwachten.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Moro, Briels, Loen, Mert; Hutten en Lekesiz.