Trainer Ben van Dael kan vanavond in het uitduel tegen Jong PSV beschikken over een fitte selectie; niemand is geschorst. Dat betekent dat Marco Ospitalieri (terug van kortstondig blessureleed), Roel Janssen en Joeri Schroyen (beiden terug van een schorsing) opnieuw aansluiten.

Dat betekent dat Van Dael keuzes moet maken. Achterin, vermoeden we dat Ospitalieri de plek op de linksbackpositie van Dennis Dengering zal innemen. Wellicht blijft Jordie Briels als rechtsback. Roel Janssen keert terug centraal in de verdediging ten koste van Luc Mares. Ferry de Regt is de tweede centrale verdediger. Ferhat Kaya verdedigt het doel.

Op het middenveld wordt het dan dringen. We vermoeden dat Jens van Son, Luc Mares en Raymond Fafiani op het centrale middenveld zullen spelen met Schroyen en Nayib Lagouireh aan de buitenkanten. Het betekent dat Youri Loen en Dries Saddiki op de bank beginnen.

In de spits speelt Lars Hutten.

Bekende gezichten bij Jong PSV? Jürgen Dirkx is er assistent trainer.

Laatste overwinning uit tegen Jong PSV? Fortuna won nog nooit van Jong PSV in Eindhoven, maar speelde er ook slechts tweemaal.

Laatste vijf duels uit tegen Jong PSV: G-G-..-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-V-W-V

Scheidsrechter: Steven van der Vrande stond pas eenmaal eerder aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard. Het duel eindigde in een gelijkspel.

Opstelling: Kaya; Ospitalieri, De Regt, Janssen, Briels; Schroyen, Fafiani, Van Son, Mares, Lagouireh; Hutten.