De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert bij voldoende deelname een niet verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Jong PSV op maandag 7 maart 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet verplichte buscombi naar Jong PSV is mogelijk rondom de thuiswedstrijd tegen  FC Oss (vrijdag 26 februari 2016). U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur.

Kosten
De kosten voor de buscombi bedragen €19,- voor leden van het Fortuna Supporters Collectief. Niet-leden betalen €24,-. LET OP: Er dient contant betaald te worden tijdens inschrijving! Betalen in de bus is niet mogelijk!

Vertrektijd bus
De bus vertrekt op maandag 7 maart om 18.00 uur naar het Jan Louwers stadion in Eindhoven vanaf de voorzijde van het Fortuna Sittard Stadion.

Meer informatie
Heeft u vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38130110. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf toegangskaart(en)
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd dan geldt dat u rondom de thuiswedstrijd tegen FC Oss (vrijdag 26 februari 2016) uw omwisselbiljet(ten) kunt aanschaffen U kunt hiervoor terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion) van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.30 uur.
Een omwisselbiljet voor de autocombi kost slechts €5,-. Houd er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven waar deze wedstrijd gespeeld zal worden. Wij verzoeken iedereen met klem om zoveel mogelijk samen te reizen. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het uitvak kunnen wij maar een beperkt aantal pakeerkaarten uitgeven voor deze wedstrijd. Als deze op zijn kunnen wij geen omwisselbiljetten meer verkopen!
Omwisselen
Over de locatie en tijd van het omwisselen volgt z.s.m. nadere informatie.