De buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief organiseert bij voldoende deelname een niet-verplichte buscombi naar het uitduel van Fortuna Sittard tegen Jong PSV op maandag 7 maart 2016.

Inschrijven buscombi
Inschrijven voor de niet-verplichte buscombi naar Jong PSV is mogelijk rondom de thuiswedstrijd tegen FC Oss (vrijdag 26 februari). U kunt hiervoor van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.45 uur terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion).

Meer informatie
Nadere informatie over deze inschrijving zoals kosten en vertrektijd van de bus volgen zo spoedig mogelijk. Heeft u andere vragen of wenst u meer informatie over de busreis, neem dan gerust telefonisch contact op met de buscommissie van het Fortuna Supporters Collectief via 06 – 38 13 01 10. Zij beantwoorden uw vragen graag.

Aanschaf toegangskaart(en)
Wilt u met eigen vervoer naar deze wedstrijd dan geldt dat u rondom de thuiswedstrijden tegen Telstar (maandag 15 februari) en FC Oss (vrijdag 26 februari) uw omwisselbiljet(ten) kunt aanschaffen. U kunt hiervoor van 19.00-19.45 uur en van 22.00-22.30 uur terecht in het supportershome (voorzijde Fortuna Sittard Stadion).
Een omwisselbiljet voor de autocombi kost slechts € 5,00. Houd er rekening mee dat er op de wedstrijddag geen losse kaarten verkrijgbaar zijn aan de kassa’s van het uitvak van het Jan Louwers Stadion van FC Eindhoven (waar deze wedstrijd gespeeld zal worden). Wij verzoeken iedereen met klem om zoveel mogelijk samen te reizen. Vanwege een beperkt aantal parkeerplaatsen bij het uitvak kunnen wij maar een beperkt aantal parkeerkaarten uitgeven voor deze wedstrijd. Als deze op zijn kunnen wij geen omwisselbiljetten meer verkopen!

Omwisselen
Over de locatie en tijdstip van het omwisselen volgt z.s.m. nadere informatie.

Bron: Fortuna Supporters Collectief