Fortuna Sittard lijkt er in geslaagd de vurig gewenste (aanvallende) middenvelder vast te leggen. Als we de officiële kanalen van Serie A-club US Lecce mogen geloven, zal Fortuna de Kroaat Kristijan Bistrović voor het restant van het seizoen huren.

Niet van US Lecce, maar van CSKA Moskou, dat Bistrović dit seizoen verhuurde aan US Lecce. Bij Lecce was de 24-jarige Kroaat op de bank beland. CSKA Moskou ziet de gewezen Kroatische jeugdinternational liever spelen en dus zochten de Russen een oplossing. Die oplossing is waarschijnlijk Fortuna Sittard.

Bistrović stapte al op negentienjarige leeftijd over van Slaven Belupo naar CSKA Moskou. Hij speelde de eerste seizoenen ook geregeld bij CSKA, maar de laatste drie seizoenen verhuurde CSKA Moskou de middenvelder aan twee Turke clubs (Kasımpaşa SK en Fatih Karagümrük) en US Lecce.

Bistrović moet Fortuna’s antwoord op het vertrek van Mats Seuntjens worden.

We wachten nog op de bevestiging van Fortuna Sittard. Zo is het nog niet duidelijk of Fortuna ook overeenstemmng heeft met CSKA Moskou en zo ja of Fortuna een koopoptie heeft bedongen in het huurcontract.

Bron: US Lecce