Op maandag 9 april zal de wedstrijd RKC Waalwijk – Fortuna Sittard gespeeld worden. Voor deze wedstrijd geldt een verplichte auto- en buscombiregeling.

Verkoopmomenten

Het eerste verkoopmoment zal uitsluitend voor leden van Fortuna SC georganiseerd worden. Deze inschrijving / verkoop vindt plaats op maandag 2 april voor de wedstrijd Fortuna Sittard – Helmond Sport van 13.15 tot 13.45 uur. Vanaf 13.45 tot 14.15 uur kunnen ook niet leden een omwisselbiljet kopen of zich inschrijven voor de bus naar Waalwijk. Ook na de wedstrijd van 16.15 tot 17.00 uur zal er nog verkoop plaatsvinden. In geval er na deze verkoopmomenten nog omwisselbiljetten beschikbaar zijn dan zullen deze verkocht worden bij Wilsport aan de Steenweg te Sittard gedurende openingstijden.

Kosten

De omwisselbiljetten kosten € 12,50 per stuk. Leden betalen €23 voor de buscombi; niet leden betalen €28. Er dient contant betaald te worden. De kassa’s bij het uitvak in Waalwijk zullen gesloten blijven. Eenmaal gekochte omwisselbiljetten kunnen niet meer omgeruild worden voor buskaarten en omgekeerd.

Vertrek- / omwisseltijden

Autoreizigers: omwisseltijd en plek nog niet bekend. Busreizigers melden zich op 9 april om 17.30 uur bij de voorzijde van het Fortuna Stadion.

Voor meer informatie, neem contact op met Fortuna SC: tel. 06 – 3813 0110.