Maandag speelt Fortuna Sittard de volgende competitiewedstrijd uit bij RKC Waalwijk. Vanwege alleen in Waalwijk bekende redenen, werd de oorspronkelijke verplichte bus- / autocombi omgezet in een verplichte buscombi. Afgelopen donderdag was de eerste mogelijkheid voor supporters met omwisselbiljetten hun omwisselbiljet om te ruilen voor een buscombi-ticket of geld. Vanmiddag is de tweede (en laatste) kans.

Van de circa 400 supporters met omwisselbiljetten heeft iets meer dan de helft zijn omwisselbiljetten donderdag omgeruild. Echter, supporters die zich niet hadden opgegeven voor de oorspronkelijke bus-/ autocombi hadden donderdag ook nog een mogelijkheid zich in te schrijven voor de buscombi en daarvan is gretig gebruik gemaakt. Zo gretig dat Fortuna SC de regels van het verkoopmoment van vandaag moet aanpassen.

In totaal zijn er circa 600 plekken in het uitvak in Waalwijk. Fortuna SC heeft nu 392 buscombi-tickets verkocht. Tel er de 178 nog in omloop zijnde omwisselbiljetten bij op en je bent niet ver weg van 600. Om de 178 supporters met een omwisselbiljet de garantie te bieden dat ze met de bus mee kunnen naar Waalwijk, is het eerste uur van de verkoop van vandaag (13.00 tot 14.00uur) gereserveerd voor supporters met omwisselbiljetten. Nadien, tussen 14.00 en 14.30 uur, kan iedereen zich inschrijven voor de resterende buscombi-tickets.

Zijn de buscombi-tickets na 14.00uur uitverkocht en jij meldt je met een omwisselbiljet, dan kun je dus niet mee naar Waalwijk. Je krijgt dan wel uiteraard de kosten van het omwisselbiljet terug (12.50euro). Kortom, heb je een omwisselbiljet en je wilt mee, meld je voor 14.00 uur.

Bron: Fortuna SC