Interim-trainer Claudio Braga kan vanavond in het uitduel tegen RKC Waalwijk geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter en Djibril Dianessy. Dat betekent dat Todd Cantwell (was geblesseerd) en Christopher Braun (was geschorst) terugkeren in de selectie. Ook Clint Essers en Lars Hutten, die afgelopen vrijdag beiden geblesseerd het veld verlieten, zijn beschikbaar.

Dat betekent dat Braga weer ruimere keuzemogelijkheden heeft. In de achterhoede verwachten we echter geen wijzigingen. We verwachten Aykut Özer onder de lat; Essers als rechtsback; centraal het duo Perr Schuurs en Wessel Dammers; Michael Pinto speelt op de linksbackpositie.

Op het middenveld keert Cantwell terug en we verwachten hem ook aan de aftrap. Verder op het middenveld Jorrit Smeets en—als hij wedstrijdfit is—Hutten (anders Lazar Kojic).

In de aanval zijn Lisandro Semedo en Finn Stokkers min of meer onomstreden. Op de linker flank gaat het in absentie van Dianessy tussen André Vidigal en Stefan Askovski. We gokken op Vidigal.

Bekende gezichten bij RKC Waalwijk? Op het veld herkennen we niemand; ernaast trainer Hans de Koning en assistent Donny de Groot.

Laatste overwinning uit bij RKC Waalwijk? 8 November 2014. Fortuna won die avond met 0-2. Seku Conneh en Jordie Briels zorgden voor de treffers.

Laatste vijf competitieduels uit tegen RKC Waalwijk: V-G-W-W-V

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-W-W-W-W

Scheidsrechter Martin Pérez staat zestiende in de lijst ‘favoriete scheidsrechter’. Onderkant middenmoot.

Opstelling: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Pinto; Smeets, Cantwell, Hutten (Kojic?); Semedo, Stokkers en Vidigal (Askovski?).

Supporters: Voor busreizigers, die opstappen bij het supportershome in het Fortuna Sittard Stadion, is dit het vertrekschema:

Bus 1-4: 17.15 uur

Bus 5-8: 17.35 uur

Bus 9-12: 17.55 uur

De bus die een tussenstop maakt in Nederweert om haar passagiers op te halen, arriveert daar uiterlijk om 18.30 uur.