Trainer Ben van Dael kan vanavond in het thuisduel tegen SC Telstar niet beschikken over nieuweling Nayib Lagouireh (nog steeds geblesseerd), Raymond Fafiani (opnieuw geblesseerd), Luc Mares (geveld door de griep) en Jens van Son (geschorst).

Dat betekent dat Van Dael Van Son zal moeten vervangen op het middenveld – de overage drie deden afgelopen vrijdag ook al niet mee.

In de achterhoede verwachten we dus geen veranderingen. Ferhat Kaya op doel. Dennis Dengering op de rechtsbackpositie. Ferry de Regt en Roel Janssen in het centrum van de verdediging; Marco Ospitalieri fungeert als linksback.

Op het middenveld moet Van Dael het verlies van Van Son opvangen. Dat kan Muhammed Mert een basisplek opleveren als Van Dael 4-5-1 wil spelen; kiest hij voor een 4-4-2 opstelling, dan is Gökhan Lekesiz wellicht de gelukkige. We zetten ons geld in op de eerste optie. Joeri Schroyen, Youri Loen en Jordi Briels en Dries Saddiki zijn de overige middenvelders.

Lars Hutten neemt de honneurs waar in de spits.

Bekende gezichten bij SC Telstar? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen SC Telstar? 7 April 2014. Een hattrick van Aziz Khalouta en treffers van Jeffrey Vlug en Ramon Voorn sierden het wedstrijdformulier: 5-0.

Laatste vijf duels thuis tegen SC Telstar: V-W-W-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-W-V-V

Scheidsrechter: Christiaan Bax vinden we terug op plek 22 in ranglijst meest favoriete scheidsrechters. Met 25 scheidsrechters in totaal in de ranglijst betekent dit dat we te maken hebben met een Fortuna hater.

Opstelling: Kaya; Dengering, De Regt, Janssen, Ospitalieri; Saddiki, Briels, Mert, Loen, Schroyen; Hutten.