Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het uitduel tegen SC Telstar geen beroep doen op spits Tim Janssen en middenvelder Raymond Fafiani. Beiden zijn (nog) geblesseerd.

Kortom, in de selectie zijn er geen personele veranderingen, dus Van Vossen wordt niet gedwongen wijzigingen aan te brengen in de basisopstelling. Echter, kan de pandoering tegen FC Dordrecht zonder gevolgen blijven? Jordy ter Borgh werd al in de rust geslachtofferd tegen FC Dordrecht, dus wellicht moet hij zich de grootste zorgen maken. Mocht hij niet spelen, dan verwachten we Jordie Briels op zijn plek centraal op het middenveld en Soufian Moro als rechtsbuiten. Verder op het middenveld Youri Loen en Marco Ospitalieri.

Achterin verwachten we geen wijzigingen in de viermansverdedigingsgordel: Luc MaresRoel JanssenFerry de RegtJoeri Schroyen. Ferhat Kaya verdedigt het doel.

Voorin ook geen wijzigingen: Lars Hutten en Gökhan Lekesiz.

Bekende gezichten in Velsen? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit tegen SC Telstar? 15 December 2006. Wasiu Taiwo (twee maal) en Cédric Olondo (eenmaal) scoren in een 3-0 overwinning, maar dat is dus al negen seizoenen geleden…

Laatste vijf competitieduels uit tegen SC Telstar: V-G-V-V-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-W-V-W-V

Scheidsrechter: Laurens Gerrets hanteert voor het eerst de fluit bij een duel van Fortuna Sittard.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Moro (Ter Borgh?), Briels, Loen, Ospitalieri; Hutten en Lekesiz.