Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel tegen SC Telstar geen beroep doen op Patrick Amoah die zijn laatste duel schorsing uitzit naar aanleiding van zijn rode kaart tegen MVV en de geblesseerden Ramon Voorn, Timothy Dreesen en Patrick N’Koyi. Dat betekent dat iedereen die afgelopen maandag beschikbaar was voor het duel tegen Jong Ajax, dat vandaag ook is.

Maar betekent een ongewijzigde selectie ook een ongewijzigde basisopstelling?Als er wijzigingen komen, dan vast op het middenveld. Kortom, speelt Boessen met Yoann de Boer op het middenveld als controleur, of posteert Boessen De Boer in de verdediging? Het zal mede afhankelijk zijn van de tegenstander die het verrassend goed doet dit seizoen.

Achterin zal Ferhat Kaya op doel staan en zijn Fatih Turan en Sjoerd Linssen respectievelijk de rechts- en linksback. Centraal achterin Roel Janssen en Niels Vets (of Yoann de Boer).

Op het middenveld aan de zijkanten Jeffrey Vlug en Gevaro Nepomuceno. Franco Zennaro centraal samen met Yoann de Boer (of Jordie Briels). Voorin, Lars Gulpen tussen de linies en Aziz Khalouta in de spits.

Bekende gezichten in Velsen-Zuid? Nee, niemand.
Laatste overwinning in Velsen-Zuid? 15 December 2006: Cédric Olondo en tweemaal Wasiu Taiwo zorgen voor een afgetekende 3-0 overwinning.

Opstelling:

Kaya; Turan, Janssen, Vets (De Boer), Linssen; De Boer (Briels), Zennaro, Vlug, Nepomuceno, Gulpen; Khalouta