Trainer Wil Boessen kan morgenavond in het uitduel bij SC Telstar geen beroep doen op de geblesseerden Yoann de Boer, Fernando Ricksen, Jonathan Hendrickx en de geschorsten Quin Kruijsen en Jurjan Mannes. Ramon Voorn keert terug uit de ziekenboeg en is speelklaar, Hendrickx zo goed als, maar het duel tegen Telstar komt voor hem te vroeg.

Dat betekent dat er achterin niets zal veranderen in vergelijking tot het duel in Deventer van afgelopen vrijdag: Ferhat Kaya op doel, Fatih Turan rechtsback, centraal Roel Janssen en Timothy Dreesen en Joeri Schroyen op de linksachterpositie.

Op het middenveld is er met vier afwezigen niet al teveel keus voor Boessen. Naast de terugkerende Voorn zullen Ramazan Çevik en Kevin Diaz de middenlinie vormen met daarvoor een driemansvoorhoede bestaande uit Abdelaziz Khalouta, Patrick N’Koyi en Jordie Briels.

Bekende gezichten in Velsen? Nee, niemand.
Laatste overwinning in Velsen? 15 December 2006: Cédric Olondo en tweemaal Wasiu Taiwo zorgen voor een afgetekende 3-0 overwinning, maar dat is dus wel al een tijdje geleden…

Opstelling:

Kaya; Turan, Janssen, Dreesen, Schroyen; Voorn, Çevik, Diaz; Khalouta, N’Koyi en Briels