Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het thuisduel tegen RKC Waalwijk geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter en Aykut Özer. Dries Saddiki viel in Eindhoven geblesseerd uit, maar lijkt fit voor vanavond. Verder is iedereen beschikbaar.

We verwachten dat Oliseh geen wijzigingen in zijn elftal zal aanbrengen. Dat betekent dat hij met Miguel Santos onder de lat zal beginnen. Clint Essers en Marco Ospitalieri zijn respectievelijk de rechts- en linksback. Centraal het vast duo Perr Schuurs en Wessel Dammers.

Op het middenveld spelen Jorrits Smeets en Dries Saddiki (mocht Saddiki toch niet kunnen spelen, dan zal Christopher Braun hem vervangen). Djibril Dianessy is de derde middenvelder die achter spits Finn Stokkers speelt. Op de vleugels verwachten we Lisandro Semedo (rechts) en Stefan Askovski (links).

Bekende gezichten bij RKC Waalwijk? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen RKC Waalwijk? 30 Oktober 2015. Fortuna won die avond met 1-0 van RKC Waalwijk. Yuri Loen was de maker van het enige doelpunt.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen RKC Waalwijk: V-W-V-V-W

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-W-W-V-W

Scheidsrechter Joey Kooy stond pas driemaal eerder aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard. We wonnen er twee; verloren er één.

Opstelling: Santos; Essers, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Dianessy; Semedo, Stokkers, Askovski.