Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het uitduel tegen RKC Waalwijk geen beroep doen op Jorrit Smeets (ziek). Aziz Khalouta is nog steeds disciplinair geschorst. Dat betekent dat ten opzichte van vorige week Marco Ospitalieri nu helemaal fit is en vanaf het begin kan spelen.

We vermoeden dat Ospitalieri inderdaad terugkeert in de basisopstelling op de linksbackpositie. Verder verwachten we in de achterhoede Christopher Braun (rechtsback) en centraal Ferry de Regt en Perr Schuurs. Miguel Santos verdedigt het doel.

Op het middenveld hoeft Oliseh geen wijzigingen aan te brengen maar nu Kamen Hadzhiev niet langer hoeft uit te helpen op de linksbackpositie, is de Bulgaar beschikbaar voor een middenveldpositie. We vermoeden dat hij start in de basis ten koste van Luc Mares. Verder Jordie Briels centraal op het middenveld. Aan de zijkanten verwachten we Emrah Başsan en Djibril Dianessy.

Voorin verwachten we Finn Stokkers en Gavin Vlijter.

Bekende gezichten bij RKC Waalwijk? We herkennen assistent-trainer Donny de Groot.

Laatste overwinning uit bij RKC Waalwijk? 8 November 2014. Fortuna wint met 2-0 in Waalwijk. Seku Conneh en Jordie Briels zorgen voor de doelpunten.

Laatste vijf competitieduels uit tegen RKC Waalwijk? G-W-W-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? G-W-V-W-G

Scheidsrechter: Siemen Mulder staat gedeeld tweede in de lijst ‘meest favoriete Fortuna scheidsrechter’. Een prima keuze dus van de KNVB.

Vermoedelijke opstelling: Santos; Braun, Schuurs, De Regt, Ospitalieri; Başsan, Hadzhiev, Briels, Dianessy; Vlijter en Stokkers.

Supporters: De supporters die reizen met de Fortuna SC-bus melden zich om 17.30uur bij het stadion. Supporters die met eigen vervoer gaan, melden zich tussen 18.15 en 18.30uur bij de Burgerking aan de A2 te Nederweert voor het omwisselen van de omwisselbiljetten voor entreekaarten.