Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel tegen MVV geen beroep doen op Fernando Ricksen. Voor de rest is iedereen wedstrijdfit (ook Timothy Dreesen die vorige week geblesseerd uitviel) en speelgerechtigd. Inzet voor Fortuna Sittard is de zesde plek op de ranglijst. Fortuna zal die plek op de ranglijst bezetten na 30 wedstrijden als het een beter resultaat behaalt in het slotduel dan Go Ahead Eagles (dat tegen koploper FC Volendam speelt, dat waarschijnlijk aan een punt genoeg heeft om kampioen te worden).

De vraag is: gaat Boessen sleutelen aan zijn  elftal dat de laatste weken zo goed draait, nu aanvoerder Yoann de Boer fit is? We gaan er vanuit dat Boessen dat niet doet en De Boer op de bank laat beginnen. Als dat zo is, komen er nul wijzigingen in het elftal dat afgelopen week met 3-1 van FC Dordrecht won.

Op doel is de positie van Ferhat Kaya onbetwist, achterin een viermansblok: Fatih Turan, Roel Janssen, Timothy Dreesen en Joeri Schroyen. Op het middenveld Ramon Voorn en Quin Kruijsen centraal met Abdelaziz Khalouta en Kevin Diaz aan de zijkanten. Voorin het duo Prince Rajcomar en Patrick N’Koyi.

Bekende gezichten in Maastricht? Twee: spits Danny Schreurs (geblesseerd) en assistent coach Edwin Hermans.
Laatste winst in Maastricht? 07-11-08: Nico Vanek en Danny Schreurs maakten de Sittardse treffers in een 0-2 overwinning.

Opstelling: Kaya; Turan, Janssen, Dreesen, Schroyen; Voorn, Kruijssen, Khalouta, Diaz; Rajcomar en N’Koyi