Interim hoofdtrainer Jeffrey Kooistra kan vanavond in het thuisduel tegen Jong PSV geen beroep doen op Bob Vankan en Marco Ospitalieri – beiden zijn geblesseerd. Daar staat de terugkeer van Raymond Fafiani tegenover en ook spits Tim Janssen is wedstrijdfit.

In absentie van Ospitalieri, verwachten we dat Joeri Schroyen op de linksbackpositie zal spelen. Verder verwachten we geen personele veranderingen achterin. Dus Ferhat Kaya op doel, Luc Mares als rechtsback en centraal achterin het duo Roel Janssen en Ferry de Regt.

Op het middenveld verwachten we Fafiani in de basis als centrale middenvelder op de plek van Youri Loen, die vanwege de blessure bij Ospitalieri toch in de basis zal starten, maar nu aan de linkerkant van het middenveld. Verder verwachten we dat Kooistra start met Jordy ter Borgh en Jordie Briels.

Voorin is er plek voor twee van de drie spitsen: Lars Hutten, Tim Janssen en Gökhan Lekesiz. We vermoeden dat de laatste het haasje is.

Bekende gezichten in Eindhoven? Ja, assistent trainer Jürgen Dirkx was twee periodes actief als speler bij Fortuna Sittard.

Laatste overwinning thuis tegen Jong PSV? 28 Maart 2014. Jeffrey Vlug en Ramon Voorn bogen een vroege achterstand om in een 2-1 overwinning.

Laatste vijf duels thuis tegen Jong PSV: V-W-W-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-V-V-W

Scheidsrechter: Belg Bert Put staat voor het eerst aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard.

Opstelling: Kaya; Mares, De Regt, R. Janssen, Schroyen; Loen, Fafiani, Ter Borgh, Briels; Hutten en T. Janssen.