Trainer Ben van Dael kan vanavond in het thuisduel tegen FC Den Bosch niet beschikken over Mailson Lima, Jorrit Smeets en Marco Ospitalieri. Gedurende de week was er hoop dat de laatste het slotduel voor de winterstop zou halen, maar dat is niet gelukt.

De drie geblesseerden waren vorige week vrijdag in Oss ook afwezig, dus verandert er niets qua keuzemogelijkheden van de trainer. Van Dael geeft aan dat hij zo weinig mogelijk wil wisselen, met andere woorden we verwachten dezelfde elf namen aan de aftrap als is Oss.

Kortom, we verwachten Leon ter Wielen tussen de palen, met daarvoor een viermanslinie: Perr Schuurs, Ferry de Regt, Emir Dautovic en Stefan Askovski. Op het middenveld het trio Jordie Briels, Adrian Purzycki en Luc Mares. In de voorhoede het drietal Roald van Hout, Frank Wiafe en Aziz Khalouta.

Bekende gezichten bij FC Den Bosch? We herkennen spits Romero Regales, die in het seizoen 08/09 zijn debuut in het betaalde voetbal maakte bij Fortuna.

Laatste overwinning thuis tegen FC Den Bosch? 11 December 2009. Het is alweer zeven jaar geleden dat Anthony di Lallo in de laatste minuut een gelijkspel voorkwam.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen FC Den Bosch? G-G-V-G-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-G-V-V

Scheidsrechter: Christian Mulder staat voor de vijfde maal aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard. We wachten nog steeds op de eerste overwinning onder zijn leiding (driemaal gelijk; een nederlaag).

Opstelling: Ter Wielen; Schuurs, De Regt, Dautovic, Askovski; Briels, Mares, Purzycki; Van Hout, Wiafe, Khalouta