Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het uitduel tegen FC Den Bosch geen beroep doen op Jorrit Smeets (ziek) en waarschijnlijk Jordie Briels, die last heeft van een voetblessure (opgelopen in het duel tegen FC Oss). Aziz Khalouta is nog steeds disciplinair geschorst. Dat betekent dat ten opzichte van vorige week Marco Ospitalieri terugkeert van blessureleed, alhoewel de linksback ook nog niet 100% fit is.

Briels en Ospitalieri zijn de twijfelgevallen in de selectie en het lijkt onwaarschijnlijk dat Oliseh beide spelers in de basisopstelling zet. We vermoeden dat Ospitalieri speelt; Briels niet. Dat zou betekenen dat achterin het vertrouwde vijftal speelt. Miguel Santos in het doel, met daarvoor van rechts naar links; Christopher Braun, Ferry de Regt, Perr Schuurs en Ospitalieri.

Op het middenveld spelen Kamen Hadzhiev en Luc Mares centraal; aan de zijkanten verwachten we Emrah Başsan en Djibril Dianessy. Voorin verwachten we Finn Stokkers en Gavin Vlijter.

Bekende gezichten bij FC Den Bosch? We herkennen Romero Regales op het veld.

Laatste overwinning uit bij FC Den Bosch? 30 April 2000. Juist ja, zeventien jaar geleden. Marco Heering en Dennis Gerritsen scoorden elk eenmaal in een 0-2 overwinning. Sindsdien speelde Fortuna veertien competitieduels in ‘s Hertogenbosch zonder winst (zesmaal gelijk; achtmaal verlies).

Laatste vijf competitieduels uit tegen FC Den Bosch? G-V-G-V-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-W-G-W

Scheidsrechter: Ingmar Oostrom staat negende in de lijst ‘meest favoriete Fortuna scheidsrechter’. Een middenmoter dus, die via winst vanavond aansluiting kan vinden bij de subtop.

Vermoedelijke opstelling: Santos; Braun, Schuurs, De Regt, Ospitalieri; Başsan, Hadzhiev, Mares, Dianessy; Vlijter en Stokkers.

Supporters: 180 supporters zullen afreizen naar ‘s Hertogenbosch. De supporters die reizen met de Fortuna SC bus melden zich om 17.30uur bij het stadion. Supporters die met eigen vervoer gaan, melden zich tussen 18.15 en 18.30uur bij het AC restaurant aan de A2 te Nederweert voor het omwisselen van de omwisselbiljetten.