Trainer Wil Boessen kan vanmiddag in het thuisduel tegen Excelsior Rotterdam geen beroep doen op de geblesseerden Fernando Ricksen, Yoann de Boer, Timothy Dreesen en de geschorsten Jordie Briels en Aziz Khalouta. Verder staat er een vraagteken achter de beschikbaarheid van Ferhat Kaya. De blessure die hij opliep in Volendam blijkt reuze mee te vallen.

Mocht Kaya niet beschikbaar te zijn, dan zal Mark Voss keepen. Verder geen veranderingen in de defensie: Fatih Turan, Roel Janssen, Niels Vets en Joeri Schroyen.

Op het middenveld en voorin moet Boessen Jordie Briels en Aziz Khalouta vervangen. Kevin Diaz is de logische vervanger van Jordie Briels en wellicht keert Patrick N’Koyi terug in de basis als vervanger van Khalouta. Ramon Voorn en Quin Kruijsen zijn de andere mannen op het middenveld, Ramazan Cevik speelt rechtsbuiten; Prince Rajcomar in de spits.

Bekende gezichten in Kralingen? Ja, een bekend gezicht: Richard Stolte.
Laatste overwinning thuis op Excelsior? 5 Februari 2010: Zarko Grabovac en Ramon Voorn zorgden voor de Sittardse treffers in een 2-1 overwinning.

Opstelling: Kaya (Voss?), Turan, Janssen, Vets, Schroyen, Voorn, Kruijssen, N’Koyi, Cevik, Rajcomar en Diaz.