Trainer Wil Boessen kan vanavond tijdens het thuisduel tegen Almere City FC geen beroep doen op de langdurig geblesseerden Yoann de Boer en Fernando Ricksen. Ramazan Çevik heeft de ziekenkaart en is dus niet beschikbaar. Achter de namen van Patrick N’Koyi en Timothy Dreesen staat een vraagteken. Beiden kampen met lichte blessures die hen in ieder geval uit de basisopstelling zullen houden (wellicht wel aanwezig op de bank als wisselspeler).

Dat betekent dus dat Boessen enig puzzelwerk heeft. Achterin zal Niels Vets vast zijn vriend Dreesen aflossen om samen met Roel Janssen het defensieve hart te vormen. Aan de zijkanten zullen Fatih Turan en Joeri Schroyen assistentie verlenen en alles wat er dan nog doorkomt is voor Ferhat Kaya op doel.

Op het middenveld moet Çevik vervangen worden. Wellicht kiest Boessen voor Jordie Briels op het middenveld, waardoor er weer een plek vrijkomt voor Abdelaziz Khalouta in de basis. Voorin vervangt Prince Rajcomar N’Koyi.

Laatste overwinning thuis tegen Almere City FC? 24-01-2011:  een treffer van Zarko Grabovac tien minuten voor tijd was voldoende voor drie hele belangrijke punten.
Bekende gezichten in Almere? Ja, Rowin van Zaanen speelde de tweede helft van het afgelopen seizoen nog voor ons.

Opstelling: Kaya; Turan, Vets, Janssen, Schroyen; Voorn, Kruijsen, Briels; Khalouta, Rajcomar en Diaz.