Trainer Wil Boessen kan vanavond in het uitduel tegen Almere City FC geen beroep doen op Fatih Turan vanwege vers blessureleed; Niels Vets, Sjoerd Linssen, Jordie Briels en Patrick N’Koyi vanwege aanhoudend blessureleed en Franco Zennaro vanwege een schorsing. Daar staat de definitieve terugkeer van Ramon Voorn tegenover.

Achterin betekent dat problemen op de rechtsbackpositie, nu Turan en Briels buiten strijd staan. Jonathan Hendrickx lijkt de logische vervanger. Verder geen veranderingen achterin met Timothy Dreesen en Roel Janssen centraal achterin en Kevin Kis op de linksbackpositie. Ferhat Kaya verdedigt het doel.

Op het middenveld keert Ramon Voorn terug. Hij zal spelen op de plek van de geschorste Zennaro. Naast Voorn vinden we verdedigende middenvelder Yoann de Boer. De aanvallende middenvelders zullen Gevaro Nepomuceno en Jeffrey Vlug zijn.

Voorin Patrick Amoah en Bob Vankan of Aziz Khalouta. Dagblad De Limburger houdt het op Bob Vankan die – als dat klopt – zijn debuut in de basis zal maken.

Bekende gezichten in Almere? Op het veld niemand; naast het veld een bekend gezicht: assistent trainer Marco Heering.
Laatste overwinning in Almere? 5 Oktober 2012: Treffers van N’Koyi en Beekmans (eigen doelpunt) waren voldoende voor een 0-2 overwinning.

Opstelling:

Kaya; Hendrickx, Dreesen, Janssen, Kis; De Boer, Voorn, Vlug, Nepomuceno; Amoah en Vankan.