Vandaag is het 31 januari – Transfer Deadline Day. Normaliter een dag waarop clubs scheve situaties proberen recht te zetten door de selectie aan te vullen met spelers die men in de zomer over het hoofd heeft gezien. Of juist een poging wagen om spelers te behouden voor de club. Dit geldt voor Fortuna en Tijjani Noslin.

Want Fortuna is met het management van de aanvaller in onderhandeling over een nieuw contract. Noslin zal niet zozeer bijtekenen, maar kan een loonsverhoging tegemoet zien waardoor prestatie en beloning meer met elkaar in evenwicht komen. Met andere woorden: Noslin krijgt opslag.

Tijjani Noslin strijkt in de zomer van 2021 in Sittard-Geleen neer. De dan 22-jarige aanvaller komt over van TOP Oss, nadat een eerdere stage bij Telstar op niets uitliep.

Tijdens Noslins eerste seizoen moet de aanvaller vooral wennen aan de overgang vanuit het amateurvoetbal via (heel even TOP Oss) naar de Eredivisie, maar dit seizoen is zijn rol groter.


Tijjani Noslin heeft toegeslagen bij Sparta

Zo scoort Noslin Fortuna’s openingstreffer bij Sparta, scoort de beslissende treffer bij FC Groningen en breekt afgelopen zondag de rechterflank van Cambuur open waardoor Fortuna met drie punten in de bus terug naar de Westelijke Mijnstreek afreist.

Bron: 1Limburg