Tijjani Noslin viel afgelopen zaterdag geblesseerd uit tijdens het verloren competitieduel bij PSV. De aanvaller moest zich na 55 minuten laten vervangen door Kaj Sierhuis.

We lezen in Dagblad De Limburger dat Noslin ondertussen scans heeft ondergaan in het ziekenhuis, die hebben uitgewezen dat hij een blessure aan een hamstring heeft opgelopen. Fortuna doet vanwege privacywetgeving geen nadere uitspraken over de ernst van de blessure, maar laat wel weten dat Noslin voorlopig buitenspel staat.

Noslin zal dus vast het competitieduel tegen FC Utrecht (aanstaande zaterdag) en vast ook het bekerduel tegen Sparta Nijkerk (volgende week woensdag) missen. De snelheid van zijn herstel zal moet uitwzijzen of hij nog meer duels gaat missen.


De medische staf kan aan de slag

Trainer Danny Buijs heeft een aantal alternatieven in zijn selectie. Iman Griffith en Milan Robberechts kunnen als vleugenaanvallers uit de voeten aan de rechterkant.

Buijs kan er ook voor kiezen om Iñigo Córdoba naar de rechtervleugel te halen, waardoor er ruimte komt voor Ragnar Oratmangoen (of Rémy Vita) aan de linkervleugel.

De trainer kan er ook voor kiezen om Alen Halilović aan de rechterkant van het middenveld te posteren, waardoor er ruimte komt voor Oğuzhan Özyakup op het centrale middenveld.

Bron: Dagblad De Limburger