Vanavond is het dan zover: de wedstrijd waar menig Fortunees nu toch al een tijdje naar uitkijkt: Fortuna Sittard – Fortuna All Stars. Het afscheidsduel voor Mark van Bommel gaat niet alleen een goed gevuld stadion opleveren, het duel kan ook rekenen op een behoorlijk opkomst van oud spelers van Fortuna Sittard die met Van Bommel hebben samengespeeld.

De lijst omvat Etiënne Barmentloo, Wil Boessen, Mark Burke, Patrick Deckers, François Gesthuizen, Ronald Hamming, Kevin Hofland, Michael Jeffrey, Roger Juffing, Ruud Kool, Roberto Lanckohr, Ervin Lee, Robert Loontjens, Rafael Losada, René Maessen, Bart Meulenberg, Patrick Paauwe, Ivo Pfennings, Fernando Ricksen, Robert Roest, Regillio Simons, Fuat Usta, Roland Vroomans, Robert van der Weert, André Van de Zander en Arno van Zwam.

Het is aan oud Fortuna coaches Bert van Marwijk en Henk Duut om daar een geoliede machine van te maken, die het vroeger was en (maar dat zijn we vergeten) soms ook niet.

Het duel begint om 20.00uur, maar de presentatie van de oud spelers begint om 19.30uur. Het wordt gezellig druk, dus wellicht wordt het iets minder gezellig druk in het verkeer richting stadion. Kortom, ben er op tijd. Fortuna heeft ook een speciaal programmaboekje voor dit duel gemaakt. Te koop voor 1 euro. Wellicht zijn er zelfs geroosterde pinda’s. Of misschien kun je wel een fiets winnen van de Freeride bike shop bikers paradise? Kortom, het zal een avond worden voor nostalgische gedachten.