In haar zoektocht naar aanvullingen voor de posities op het middenveld is Fortuna Sittard uitgekomen bij Doğan Erdoğan. De 25-jarige Turkse middenvelder werd afgelopen week al aan Fortuna gelinkt en de club heeft zijn komst nu bevestigd. Hij tekent een contract in Sittard-Geleen voor drie seizoenen.

Erdoğan komt transfervrij over van Gazişehir Gaziantep FK waarvoor hij afgelopen seizoen 31 wedstrijden in de Süper Lig speelde en tijdens vier bekerwedstrijden in actie kwam.

Voordat Erdoğan zich aansloot bij de Turkse eersteklasser speelde hij bij Samsunspor, LASK Linz, Trabzonspor en Rizespor.

Met het vertrek van Tesfaldet Tekie, de verkoop van Zian Flemming en het ontbinden van het contract van Ben Rienstra is vers bloed gewenst. Met de komst van Erdoğan hoopt Fortuna in ieder geval een aanvulling op Deroy Duarte te hebben gevonden.

Daarmee komt het aantal nieuwkomers vandaag op drie, want eerder op de dag werden doelman Ivor Pandur en Vasilios Sourlis voor het seizoen 22/23 gehuurd van Hellas Verona en Olympiacos FC.

Bron: Fortuna Sittard