Met het einde van de competitie in zicht breekt het drukste tijdvak van het seizoen aan: de transferperiode. Het verhaal van Burak Yilmaz en Fortuna Sittard lijkt geschreven en ook Doğan Erdoğan lijkt andere oorden te gaan opzoeken.


Wijst Doğan Erdoğan naar de uitgang?

Want het Zwitserse 4-4-2.ch zit blijkbaar dicht bij het vuur en weet dat de Turkse middenvelder op de radar staat bij liefst vijf clubs. De Zwitserse clubs FC Zürich en FC Sion zijn geïnteresseerd in Erdoğan, maar ook drie clubs uit de 2. Bundesliga hebben wel oren naar Erdoğan: 1. FC Magdeburg, Greuther Fürth en SC Paderborn.

De reden voor het vertrek van Erdoğan is dat Fortuna simpelweg zijn jaarsalaris van € 450.000 niet meer kan ophoesten. 4-4-2-.ch weet het zeker: Fortuna staat aan de vooravond van een personele leegloop. In het geval van Erdoğan kan de club ook nog eens fluiten naar een transfersom, want zijn management schermt met een regel waardoor hij de club transfervrij kan verlaten.

Hoe dan ook: het wordt ongetwijfeld een drukke zomer en de tijd zal leren of de 26-jarige Turk komend seizoen nog in Sittard-Geleen voetbalt.

Bron: 4-4-2.ch