Ondanks dat het alweer drie weken geleden is dat Sebastian Polter het duel tegen FC Dordrecht bijwoonde houdt Fortuna Sittard nog altijd hoop op de Duitse aanvaller. En in de tussentijd heeft Polter nog geen keuze gemaakt. Sterker nog, de aanvaller zal ongetwijfeld zijn mogelijkheden afwegen aangezien hij transfervrij is nadat hij door 1. FC Union Berlin uit de selectie werd gezet dientengevolge zijn contract niet werd verlengd.

Inmiddels heeft Fortuna hem een aanbieding gedaan en het is aan hem dat te accepteren. De komende tijd zal leren of Polter bij Fortuna instapt of toch voor een andere uitdaging kiest. In ieder geval valt het te hopen dat de club heeft geleerd van de soap rondom de Spaanse middenvelder José Rodriguez die Fortuna wekenlang aan het lijntje hield en toen puntje bij paaltje kwam koos voor een verhuur aan een Spaanse club.

Mocht Polter inderdaad voor Fortuna kiezen, dan heeft de club de helft van haar gewenste versterkingen binnen. Technisch Manager Sjors Ultee gaf reeds eerder aan te azen op vier versterkingen: een aanvallende middenvelder (opvolger van Mark Diemers), een centrale verdediger (opvolger van Wessel Dammers), een rechtsbuiten (blijkbaar wordt dat niet Lisandro Semedo) en een spits (opvolger van Vitalie Damașcan).

Inmiddels heeft de club met Mats Seuntjens een aanvallende middenvelder aangetrokken.

Bron: Zo-Nws