De competities zijn overal gestart, maar clubs kunnen transfervrije spelers te allen tijde oppikken. Daar is Doğan Erdoğan er één van.

De Fortuna-carrière van Erdoğan beperkt zich slechts tot slechts één seizoen. In juli van 2022 tekent de middenvelder een contract in Sittard-Geleen voor drie seizoenen. Hij komt toe met een rugblessure die ervoor zorgt dat hij enige tijd nodig heeft om volledig fit te worden. Na de winterstop speelt hij zich in de basis en wint zo de strijd op het centrale middenveld.


Doğan Erdoğan troeft Davy Klaassen af

Desondanks wordt duidelijk dat Erdoğan Fortuna zal verlaten, aangezien hij te zwaar op de begroting drukt. In goed overleg wordt het contract tussen club en speler ontbonden.

Ondanks dat Erdoğan afgelopen seizoen tot  27 wedstrijden kwam blijkt het niet eenvoudig een nieuwe club te vinden. Maar dat is nu gelukt. De TFF 1.Lig (de Turkse Keuken Kampioen Divisie) is inmiddels aan haar vijfde ronde toe en er zijn nog tal van clubs zoekende hun selectie op orde te krijgen. Göztepe SK durft het met Erdoğan aan en legt de 26-jarige middenvelder voor één seizoen vast met een optie voor een tweede seizoen. Met zijn overstap naar Centraal-Anatolië is Erdoğan toe aan zijn vijfde Turkse werkgever.

We wensen Doğan veel succes toe in İzmir!

Bron: Göztepe SK