Fortuna Sittard is op zoek naar een opvolger van de vorige week ontslagen hoofdtrainer Kevin Hofland. Het is duidelijk dat Fortuna niet over een nacht ijs zal gaan bij de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

In de tussentijd fungeert Sjors Ultee als hoofdtrainer, een functie die hij ook vorig seizoen (29 maal) uitoefende. Omdat Fortuna vorige week ook afscheid nam van assistent-trainer Kristof Aelbrecht, moest Fortuna ook op zoek naar een tijdelijke assistent.

Fortuna heeft nu een interne oplossing gevonden. Hoofd jeugdopleiding Dominik Vergoossen zal voorlopig de rol van assistent-trainer op zich nemen. Vergoossen startte in juli als hoofd jeugdopleiding en hij speelde in de jaren tachtig en vooral negentig in totaal 85 duels voor Fortuna Sittard. Momenteel is hij ook hoofdtrainer van tweedeklasser SV Someren, maar omdat de amateurcompetitie stilligt, heeft hij in Someren voorlopig geen verplichtingen.

Het duo Ultee / Vergoossen zal in ieder geval komende zondag de honneurs waarnemen tijdens het competitieduel tegen Feyenoord.

Dagblad De Limburger