Deze week is het dan zover: de Van der Padt trofee 2003/2004 zal uitgereikt worden aan een speler van wie wij het bestaan niet wisten totdat hij het afgelopen seizoen scoorde tegen Fortuna. De spanning stijgt: wie zal de opvolger van Jeroen Ketting zijn?
  

Je vraagt je misschien af wie is Arie van der Padt? Het gaat hier om een volslagen onbekende en je hoeft je dan ook niet te schamen dat je hem niet (meer) kent.

Tijdens het kampioensjaar 94/95 leed Fortuna één thuisnederlaag. TOP Oss kwam op 14 april 1995 met 0-1 winnen en Arie van der Padt scoorde. Voordien had nog nooit iemand gehoord van Arie van der Padt; nadien heeft Arie ook helemaal niets meer gepresteerd in het betaalde voetbal. Hij speelt nu op 30-jarige leeftijd bij de derdeklasse amateurs van VV Loosduinen. Maar toch, hij scoorde wel tegen ons – duidelijk zijn finest moment – en dankzij hem raakten we de ongeslagen status in thuiswedstrijden kwijt in dat seizoen. Bijzonder pijnlijk….


Deze trofee zal dra van eigenaar veranderen

Goed, en zo heb je elk jaar wel spelers van wie je nog nooit hebt gehoord, die hun finest moment beleven uitgerekend tegen Fortuna (door te scoren) en die je ervan moet verdenken ook in de toekomst nooit meer een betere prestatie te leveren dan die vervelende goal tegen Fortuna…

En om deze spelers in het zonnetje te zetten hebben we de Van der Padt trofee in het leven geroepen. De trofee gaat dus naar een speler, die op het moment dat hij zijn visitekaartje afgaf, geen enkel belletje deed rinkelen. Het liefst ook nog een lullige goal….

De Van der Padt trofee 2003/2004 ging naar Jeroen Ketting. Zijn naam, zijn onbekendheid en zijn treffer tegen Fortuna, waren reden genoeg om hem in het zonnetje te zetten. Die beker is overigens nooit uitgereikt. Dit seizoen komt daar verandering in. De Van der Padt trofee 2003/2004 wordt weldegelijk uitgereikt!!

Deze week zullen we het land in trekken om tijdens een oefenduel de Van der Padt trofee 2003/2004 uit te reiken. We maken nog niet bekend wie het is, want degene die hem krijgt, moet natuurlijk verrast worden. Als je de genomineerden wilt weten, lees je maar alle wedstrijdverslagen van het afgelopen seizoen door. Daar staat-ie vast tussen! Je kunt ook wachten tot later deze week, dan komen er vast foto’s van deze heugelijke gebeurtenis.