Aanstaande vrijdag speelt Fortuna haar volgende uitwedstrijd in en tegen FC Volendam. Supporters die deze wedstrijd willen bezoeken, dienen gebruik te maken van een verplichte bus- en autocombi.

Auto
De omwisselbiljetten kosten €7,50 per stuk. Aangezien de kassa’s van het uitvak in Volendam op de wedstrijddag gesloten blijven, dienen toegangskaarten voor deze wedstrijd in de voorverkoop gekocht te worden! Zeer waarschijnlijk is het mogelijk om deze kaarten tijdens kantoortijden in Buchten bij de administratie van Fortuna Sittard te kopen. Zodra dit bevestigd is, laten we dat weten.

De omwisselbiljetten dienen op de wedstrijddag omgewisseld te worden voor een toegangskaart voor de wedstrijd. Dit omwisselen zal tussen 17.30 en 18.00 uur plaatsvinden bij parkeerplaats De Lucht Oost langs de A2 tussen Den Bosch en Utrecht.

Busreis
Naast het kopen van omwisselbiljetten is het nog mogelijk om je in te schrijven voor de buscombi naar deze wedstrijd. Er zijn nog enkele aanmeldingen nodig om de bus te kunnen laten rijden. Aanmelden is mogelijk via het buscomité via telefoonnummer 06-38130110.

Bron: Fortuna Supporters Collectief