Vanmiddag om 18.00 uur dienen alle spelers die zijn geselecteerd voor Turkije O19 zich te melden in het The Sense De Luxe Hotel te Antalya. Fortuna Sittard-middenvelder Yiğit Emre Çeltik maakt deel uit van de groep geselecteerden.

Het is niet de eerste keer dat Çeltik voor Turkije O19 wordt geselecteerd. De afgelopen periode maakte hij steevast deel uit van de groep die onder leiding staat van bondscoach Mehmet Yildirim en zich hoopt te plaatsen voor de eindronde van het EK O19 dat volgend jaar zomer in Slowakije wordt afgewerkt.

Om zich te kwalificeren voor de volgend ronde dient Turkije O19 af te rekenen met Letland O19, Roemenië O19 en San Marino O19.

Op 10 november nemen Çeltik en zijn teamgenoten het allereerst op tegen San Marino O19. Drie dagen later, op 13 november is Letland O19 de tegenstander. Afgesloten wordt op 16 november tegen Roemenië O19. De wedstrijden worden gespeeld in Antalya.

Ondanks de selectie van Çeltik maakt hij deel uit van de selectie van Sjors Ultee die het vanavond om 20.00 uur opneemt tegen Go Ahead Eagles.

Bron: Türkiye Futbol Federasyonu