Bij monde van technisch adviseur Frank Arnesen heeft PSV ontkend in verregaande onderhandelingen te zijn met MVV over een samenwerkingsverband, zoals MVV-directeur Weijzen dat afgelopen week wist te melden. Verder ontkent Arnesen ook dat de relatie tussen Fortuna Sittard en PSV zou zijn bekoeld, iets wat Weijzen ook uit zijn hoge hoed toverde.
Maar ja, wat moeten we hier mee, want Arnesen ontkent ook dat Fortuna en PSV in gesprek zijn over een samenwerkingsverband en dat valt toch moeilijk te geloven (bron: Limburgs Dagblad).

Overigens is Weyzen ook bij MVV intern op het matje geroepen vanwege zijn uitspraken. MVV-voorzitter Gerardu geeft aan dat Weyzen verhalen heeft verteld die niet blijken te kloppen, waaronder de in een ver stadium verkerende onderhandelingen tussen MVV en PSV over een samenwerkingsverband.
We hebben een advies voor Weyzen: “Beste Ron, dat je er een zooitje van maakt bij MVV moet jij weten en het zijn onze zaken niet, maar doe ons een lol en laat ons er aub buiten, dat scheelt verwarring.” (bron: Dagblad De Limburger).