Trainer Sunday Oliseh kan vanavond in het thuisduel tegen SC Telstar niet beschikken over Mailson Lima (geblesseerd), Emrah Başsan (niet speelgerechtigd) en Aziz Khalouta (buiten de selectie). Daar staat de beschikbaarheid van Jordie Briels (was geschorst) en Sjoerd Ars (speelgerechtigd) tegenover.

We verwachten dat Oliseh de ploeg die vorige week op de ijsbaan in Groesbeek drie punten veroverde, het vertrouwen geeft. Aangezien Khalouta in Groesbeek aan de aftrap verscheen, moet Oliseh dan in ieder geval één wijziging doorvoeren. Ars is de logische man voor de spitspositie, maar hij is wellicht nog niet speelklaar voor negentig minuten voetbal. Als Ars niet in de basis start, vermoeden we dat Junior Torunarigha start.

Achterin verwachten we geen wijzigingen. Kortom, Miguel Santos in doel, met daarvoor een viermansverdediging. Christopher Braun als rechtsback, centraal het duo Ferry de Regt en Perr Schuurs en op links Marco Ospitalieri.

Op het middenveld verwachten we centraal Kamen Hadzhiev en Jorrit Smeets, aan de zijkanten Roald van Hout (op rechts) en Djibril Dianessy (op links). Voorin het duo Torunarigha en Gavin Vlijter.

Bekende gezichten bij SC Telstar? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen SC Telstar? 7 Februari 2014. Een hattrick van Khalouta en treffers van Jeffrey Vlug en Ramon Voorn zorgen voor een 5-0 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen SC Telstar? V-V-W-W-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-V-V-V-G

Scheidsrechter: Martin Peréz staat voor de vijfde maal aan de aftrap van een duel van Fortuna; voor het eerst in Sittard-Geleen. Twee overwinningen en twee gelijke spelen staan er op zijn palmares. Na vanavond krijgt hij zijn felbegeerde ranking in de lijst ‘meest favoriete scheidsrechter’.

Opstelling: Santos; Braun, De Regt, Schuurs, Ospitalieri; Van Hout, Hadzhiev, Smeets, Dianessy; Torunarigha (Ars?) en Vlijter.

Supporters: Opgelet, dit duel zou wel eens afgelast kunnen worden vanwege de gesteldheid van de grasmat. Houd de gekende kanalen in de gaten voor meer informatie.