Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het uitduel tegen SC Telstar niet beschikken over de geblesseerde Gavin Vlijter (die deze week zijn revalidatie is begonnen), de zieke Luc Tinnemans en Jorrit Smeets (die zijn laatste duel schorsing uitzit). Oliseh kan wel voor het eerst beschikken over Lars Hutten (die speelgerechtigd is).

We vermoeden dat Oliseh geen wijziging aanbrengt in het basiselftal dat Jong AZ afgelopen vrijdag afschminkte. Achterin betekent dat, dat Miguel Santos het doel verdedigt en voor zijn neus een viermansverdediging zal zien. Van rechts naar links: Christopher Braun, Wessel Dammers, Clint Essers en Marco Ospitalieri.

Op het middenveld verwachten we aanvoerder Perr Schuurs, Dries Saddiki en Djibril Dianessy als verlengstuk naar de aanval. De aanvalslinie bestaat uit Lisandro Semedo (rechts), Finn Stokkers (centraal) en Stefan Askovski (links). Lars Hutten begint op de bank.

Bekende gezichten bij SC Telstar? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit bij SC Telstar? 15 December 2006. Inderdaad, de laatste tien duels in Velsen wonnen we niet. Destijds zorgden Wasiu Taiwo (2x) en Cédric Olondo voor de doelpunten in een 0-3 overwinning.

Laatste vijf competitieduels uit bij SC Telstar: G-V-V-G-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? W-W-G-W-V

Scheidsrechter Ingmar Oostrom staat op plek tien in de lijst “favoriete scheidsrechter”. Een middenmoter dus.

Opstelling: Santos; Braun, Essers, Dammers, Ospitalieri; Schuurs, Saddiki, Dianessy; Semedo, Stokkers, Askovski.

Supporters: Busreizigers melden zich om 16.30uur aan de voorkant van het Fortuna stadion. De kassa’s aan het uitvak zijn gesloten, dus als je met de auto gaat en je wilt in het uitvak staan, dan moet je entreekaarten hebben gekocht in de voorverkoop.