Trainer Peter van Vossen kan vanavond (aftrap: 16.30uur) in het uitduel bij RKC Waalwijk geen beroep doen op de geblesseerde Niels Vets en Elroy Pappot. Jordie Briels keert terug van blessureleed.

Na de afgang thuis tegen FC Emmen zouden er maatregelen volgen, aldus manager voetbalzaken Charly Chudik. Van Vossen is nog steeds trainer, dus de maatregelen betreffen de spelersgroep. De opstelling zou dus wel eens overhoop kunnen gaan, met dien verstande dat Van Vossen geen al te brede selectie heeft en dus beperkt is in zijn mogelijkheden. Het gaat er dus niet zozeer om wie Van Vossen uit de basis wil gooien, maar meer wie hij er redelijkerwijs voor in de plaats kan brengen.

Als je acht treffers incasseert, zal zich achterin niemand zeker voelen van zijn plek, behalve Ferhat Kaya. Centraal heeft Van Vossen het geprobeerd met duo’s bestaande uit Roel Janssen, Jordy ter Borgh en Sjoerd Linssen. Allemaal weinig succesvol. Op de bank zit niemand met enige ervaring, wellicht schuift Ramon Voorn terug. Fatih Turan zal vast op rechts spelen en Kevin Kis (of Andrew Marveggio?) op links.

Op het middenveld heeft Van Vossen meer ruimte om ‘maatregelen’ te treffen. Ter Borgh zal vast spelen en Briels zal de plek van Voorn invullen, maar is er nog plek voor Jeffrey Vlug en in mindere mate Jasper Waalkens? Mogelijke vervangers zijn Jordi Baur en Tomas Overhof.

Voorin verwachten we Seku Conneh met daarachter Bob Vankan.

Bekende gezichten in Waalwijk? Nee, niemand.

Laatste overwinning op RKC Waalwijk in Waalwijk? De laatste maal dat we de degens kruisten: 13 december 2010. Fernando Ricksen maakt zijn rentree en Fortuna pakt drie punten, via treffers van Fabio Caracciolo, Lars Gulpen en Voorn.

Laatste vijf duels uit tegen RKC Waalwijk? W-V-V-V-V

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels? V-V-G-V-V

Scheidsrechter: Rob Dieperink hanteert de fluit. Hij leidde ons tot dusverre tweemaal naar een nederlaag.

Opstelling: Kaya; Turan, Janssen, Voorn, Kis (Marveggio?); Ter Borgh, Briels, Overhof (Waalkens?), Baur (Vlug?); Vankan, Conneh.