Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het slotduel van de competitie thuis tegen slotlicht RKC Waalwijk geen beroep doen op de geblesseerde Niels Vets en de vertrokken Thiemo Vanmaris. Elroy Pappot en Bob Vankan hebben de training hervat, maar een basisplek zal er vanavond toch niet inzitten. Van Vossen is namelijk vanzins om met dezelfde elf te starten die in Doetinchem kansloos verloren van De Graafschap. Kortom, zonder spits. Het enige vraagteken staat achter de naam van Tomas Overhof, die niet voluit heeft kunnen trainen.

Achterin dus Ferhat Kaya op doel, met daarvoor een viermansverdediging: Dennis DengeringSem de WitRoel JanssenJoeri Schroyen. Een linie verderop zien we een zesmansmiddenveld: Fatih TuranJordy ter Borgh – Overhof – Jordie BrielsMuhammed MertKevin Kis. Mocht Overhof niet fit zijn, dan is wellicht Seku Conneh zijn vervanger.

Bekende gezichten in Waalwijk? Niemand.

Laatste thuisoverwinning op RKC Waalwijk? 24 April 2009: Bryan Linssen en Charly van den Ouweland zorgen voor de treffers in een 2-1 overwinning.

Nutteloze informatie: Om plek 20 in de eindrangschikking te vermijden kan Fortuna zich een nederlaag met maximaal twee doelpunten verschil veroorloven.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen RKC Waalwijk: V-W-G-V-G

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels: V-V-W-G-G

Scheidsrechter: Martin van de Kerkhof vinden we terug op plek 21 (van in totaal 25) op de ranglijst meest geliefde scheidsrechters. Kortom, de man is helemaal niet geliefd in Sittard-Geleen.

Opstelling: Kaya; Dengering, De Wit, Janssen, Schroyen; Turan, Ter Borgh, Overhof (Conneh?), Briels, Mert, Kis.