Trainer Wil Boessen kan vanavond in het thuisduel tegen MVV Maastricht geen beroep doen op Fatih Turan en Ramon Voorn. Beiden zijn geblesseerd. Dat betekent dat Timothy Dreesen terug is van blessureleed, waardoor er een einde is gekomen aan het blessureleed centraal achterin. Niels Vets keert terug van het strafbankje.

Dat betekent dat Boessen voor het eerst dit seizoen zijn favoriete centrale verdedigingsduo kan opstellen. We gokken op Roel Janssen en Timothy Dreesen. Ingespeeld zijn die twee evenwel niet. Op de rechtsbackpositie kan Boessen kiezen uit Jordie Briels, Niels Vets en Davy Hodselmans. We gokken op Briels. Op de linksbackpositie en in het doel is er meer zekerheid met respectievelijk Kevin Kis en Ferhat Kaya.

Op het middenveld heeft Boessen – nu er geen middenvelders centraal achterin meer hoeven te spelen – ruime keuze. Met Voorn buiten strijd, zullen Yoann de Boer en Franco Zennaro de verdedigende pionnen zijn op het middenveld. Jeffrey Vlug en Gevaro Nepomuceno zijn de aanvallende middenvelders aan de zijkanten.

Voorin is er plek voor twee spitsen: Patrick N’Koyi en Aziz Khalouta.

Bekende gezichten bij MVV? Op het veld herkennen we Danny SchreursAdnan Šećerović en Rick Geenen. Naast het veld trainer Tini Ruys en zijn assistenten Edwin Hermans en Coocky Voorn.
Laatste overwinning thuis tegen MVV? 5 Maart 2012: Danny Hoesen en Ramon Voorn vellen het vonnis in een 2-0 overwinning.

Opstelling: Kaya; Briels, Janssen, Dreesen, Kis; De Boer, Zennaro, Nepomuceno, Vlug; Khalouta en N’Koyi