Trainer Sunday Oliseh kan vanavond tijdens het uitduel tegen Jong PSV geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter, Luc Tinnemans en Aykut Özer. Achter de naam van André Vidigal staat een vraagteken; hij trainde tijdens de afsluitende training apart. Verder is iedereen—inclusief Djibril Dianessy, die geblesseerd uitviel in Helmond—beschikbaar.

Naast de gebruikelijke strijd om de linksbuitenpositie (tussen Vidigal en Stefan Askovski) heeft Oliseh de laatste weken ook een strijd om de rechtsbackpositie ontwikkeld (tussen Clint Essers en Christopher Braun). De prestatie van Vidigal in Helmond, zal zijn kansen op een hernieuwde basisplek zeker geen schade hebben gedaan, maar als hij niet 100% fit is, zal Askovski spelen. We verwachten Askovski dan ook in de basis. We vermoeden dat Oliseh tevreden is over de prestatie van Essers, dus we verwachten hem opnieuw in de basis ten koste van Braun.

Kortom, we verwachten dat Oliseh, op Vidigal na, met dezelfde namen start in Eindhoven als in Helmond. Dat betekent dat Miguel Santos het doel verdedigt, met daarvoor een viermansverdedigingslinie: Essers—Perr SchuursWessel DammersMarco Ospitalieri.

Op het middenveld verwachten we Jorrit Smeets en Dries Saddiki in een verdedigende rol; Dianessy is het eerste station in Fortuna’s voorhoede, die verder bestaat uit Lisandro Semedo (rechtsbuiten), Finn Stokkers (spits) en Askovski (linksbuiten).

Bekende gezichten bij Jong PSV? Nee, niemand.

Laatste overwinning uit tegen Jong PSV? 7 Maart 2016. Fortuna (plus supporters) vechten naast het veld tegen de financiële ondergang; Roel Janssen tovert een lach op ieders gezicht: 0-1. Niet vergeten dat dit pas anderhalf jaar geleden is.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Jong PSV: V-W-G-G-..

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-W-V-W-V

Scheidsrechter Ingmar Oostrom staat op plek zeven in de lijst “favoriete scheidsrechters van Fortuna”. Dat is bovenkant middenmoot.

Opstelling: Santos; Essers, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Smeets, Saddiki, Dianessy; Semedo, Stokkers, Askovski.

Supporters: Busreizigers melden zich om 18.00 uur bij het Fortuna Stadion. Autoreizigers melden zich tussen 18.45 en 19.00uur in Nederweert ter hoogte van het AC restaurant aan de A2 om de omwisselkaarten om te wisselen voor entreekaarten.