Interim-trainer Claudio Braga kan vanavond (aftrap: 19.45uur) in het thuisduel tegen Jong PSV geen beroep doen op de geblesseerden Gavin Vlijter, Djibril Dianessy en Jorrit Smeets. Die waren er vorige week ook al niet bij, dus is er qua personele bezetting niets veranderd.

Braga kan en—we verwachten—zal vasthouden aan de elf spelers die afgelopen week Jong Utrecht versloegen. Dat betekent achterin dat Aykut Özer in het doel start, met daarvoor een viermansverdedigingslinie. Van rechts naar links: Clint Essers, Perr Schuurs, Wessel Dammers en Marco Ospitalieri.

Op het middenveld verwachten we het trio Dries SaddikiTodd CantwellLars Hutten aan de aftrap. In de voorhoede rekenen we op Lisandro Semedo aan de rechter flank; Finn Stokkers in de spits en André Vidigal vanaf de linker flank.

Bekende gezichten bij Jong PSV? Nee, niemand.

Laatste overwinning thuis tegen Jong PSV? 28 Maart 2014. Jeffrey Vlug en Ramon Voorn werken nog voor rust een vroege achterstand weg. Fortuna wint met 2-1.

Laatste vijf competitieduels uit tegen Jong PSV: G-G-V-W-..

Fortuna’s vorm laatste vijf duels? W-W-G-W-W

Scheidsrechter Ed Janssen staat op plek 14 in de lijst ‘favoriete scheidsrechter’. Dat is een middenmootpositie.

Opstelling: Özer; Essers, Schuurs, Dammers, Ospitalieri; Saddiki, Cantwell, Hutten; Semedo, Stokkers en Vidigal.

Supporters: het stadion is uitverkocht, dus een kaartje kopen op de wedstrijddag is niet meer mogelijk. Vanaf 16.00uur opent het supportershome; Fortuna SC heeft een middagvullend programma uitgezet dat je niet wilt missen.