Trainer Peter van Vossen kan vanavond in het thuisduel tegen Jong PSV geen beroep doen op Niels Vets, Elroy Pappot, Thiemo Vanmaris en Bob Vankan vanwege blessureleed. Gavin Vlijter is niet beschikbaar omdat hij dit weekend met Fortuna onder 19 mee zal spelen, dat hem goed kan gebruiken op jacht naar de titel.

Het ligt voor de hand dat Van Vossen dezelfde elf spelers opstelt als vorige week in het duel bij FC Volendam. Dat is vooral slecht nieuws voor Jordie Briels, die zich terug zal moeten vechten in de basis.

Achterin dus Ferhat Kaya op doel, met daarvoor een viermansverdediging: Dennis DengeringSem de WitRoel JanssenJoeri Schroyen. Een linie verderop zien we een vijfmansmiddenveld: Fatih TuranJordy ter BorghTomas OverhofMuhammed MertKevin Kis. In de spits staat Seku Conneh.

Bekende gezichten in Eindhoven? Nee, niemand.

Laatste thuisoverwinning op Jong PSV? 28 Maart 2014: Vorig seizoen scoorden Jeffrey Vlug en Ramon Voorn de doelpunten in een 2-1 overwinning.

Laatste vijf competitieduels thuis tegen Jong PSV: W-..-..-..-..

Fortuna’s vorm laatste vijf competitieduels: W-G-G-V-G

Scheidsrechter: Rob Dieperink stond slechts driemaal eerder aan de aftrap van een duel van Fortuna Sittard. Het leverde ons twee nederlagen en een overwinning op.

Opstelling: Kaya; Dengering, De Wit, Janssen, Schroyen; Turan, Ter Borgh, Overhof, Mert, Kis; Conneh.